onsdag 23. september 2009

Det er sommer det er sol og det er søndag!!! Nei dete r det ikke, hverken sommer eller søndag, men det er SOL!!! Den herlige varme gule kulen som er på den nydelige blå himmelen! Ah, blir godt humør av sånt da! :)

I dag har vi vært til fysioterapeuten med Marina, for vår lille har en skjev stilling på kroppen og ligger med hodet til en side nesten hele tiden.. Men vi håper at det retter seg opp, i allefall skal vi til videre oppfølging!

Ellers så går dagene forbi i full fart, synes ikke at jeg alltid klarer å følge med nesten jeg! På lørdag var jeg og Tone og Marina på salg på Lille stasjon i Lier. Her ble det nok en mulighet til å få kjøpt litt stoffer og mønstre :) Har alltid bruk for mer vet du ;)
Der etter bar turen til Mjøndalen og loppemarked i hallen. Der var det også en masse artige ting å titte på, masse som vekker gamle minner! Jeg kjøpte ikke noe da.. :)
Thomas og Martin var på åpen dag på brannstasjonen på lørdag, og du kan tro det var en som var stolt av det altså! Han fikk fin caps og diplom og i tillegg fikk de se på brannbilene og holde i slangen! :) Ah, sukk, det varmer godt i et morshjerte å høre barna dine fortelle og se gleden lyse fra små barneøyne! :)

Så var Thomas og hentet bilen da! Den nylakkerte fine bilen! Bare få fikset de tingene som gjenstår så er det ut å farte igjen! Og som jeg gleder meg!!!! Skal bli godt å kunne sette seg i bilen og kjøre et sted når man har lyst! :) og ikke når bussen går... Skjønt, ikke alltid man får være med den bussen da..Jeg hadde en lite hyggelig opplevelse med Nettbuss her for en liten stund siden..stor og venten på bussen og da den endelig kom (10 min forsinket!) så fikk jeg ikke være med den! Fikk beskjed om at jeg måtte bare vente på neste for han hadde bare seter hele veien i bussen! Hva er det for noe tull sa jeg, man kan da ikke kjøre rundt sånn, man må da få mulighet til å ta bussen med barnevogn!! Men neida, Nettbuss er ute og kjører med sånne busser de.. og ofte! Men det har blitt sendt en klage til nettbuss, så det blir spennende å høre hva de har å si...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar